Monthly Archives: February 2013

Matlagningskurs – Gourmetfisk

Var på kurs igår. Medborgarskolans gourmetfisk. Hade lite farhågor inför besöket då jag för länge sedan var på medborgarskolan i Linköping och det var lite som att komma tillbaka till hemkunskapen i skolan Första intrycket var dock bättre denna gång, … Continue reading

Posted in Menyer, Tekniker, Testade recept | Leave a comment

Rimmad konfiterad kyckling med färsk pasta och rucolapesto

En fantastisk god kombination som inte tog överdrivet mycket tid att laga. Kycklingen behöver nödvändigtvis inte vara rimmad men blev saftigare tack vare detta. Pastan gör du såklart bäst själv, en pastadeg överlever 5-6 dagar i plastpåse i kylen! Kycklingen … Continue reading

Posted in Tekniker, Testade recept, Vardagsmat | Leave a comment

Långbro Värdshus

För att fira vår årsdag valde vi att äta på Långbro världshus. Dels för att det ligger i grannskapet och dels för att jag diggar Fredrik Eriksson som är krögare där. Konstigt nog har jag aldrig varit där tidigare, men … Continue reading

Posted in Restaurang | Leave a comment