Monthly Archives: March 2013
Fiskbullar med touch av Asien
Hade egentligen tänkt mig att göra panerade torskfiléer till middag idag. Men blev grymt inspirerad av senaste numret av Allt Om Mat. Där presenterades ett recept på fiskkakor med chili och citrongräs, jag tänkte direkt hemgjorda fiskbullar!! I orginalreceptet skall … Continue reading
Helstekt oxfilé med créme de panaise och kaprissmör
Vad ska vi äta till middag? Det är ju fredag å allt? Jag vet inte, men jag kollar vad slaktarn har att erbjuda…å se på fan, han reade ut svensk oxfile… ja varför inte det var ju ändå fredag? Så … Continue reading
Kan vara världens godaste blåbärspaj!
Vi testade en blåbärspaj till efterrätt igår efter leila’s recept. Leila kan hon, för det här kan vara världens godaste. Framför allt den hemgjorda vaniljsåsen fick alla gäster att smälla av Tyvärr ingen bild idag men vi gjorde portionsformar istället … Continue reading