Pankofriterade havskräftor med svartpepparglaserade morötter och apelsinsmörsås

Igår var det dags att testa ett recept från Stefan Karlsson’s kokbok i kokbokshyllan’s app.

Det fick bli restaurangen Fond’s stående förrätt med pankofriterade havskräftor.

Helt fantastisk smakkombination i detta recept. Detta till trots att det var stört omöjligt att hitta råa havskräftor i fiskdisken eller frysdisken igår. Eftersom de var kokta så blev de aningen sega efter fritering, men jag antar att man måste bo på västkusten för att få äkta färsk fisk eller skaldjur :)

Apelsinsmörsåsen är precis så god som den låter!

Helt klart en förrätt som jag inte gjorde för sista gången.

Receptet hittar du i appen helt gratis (ja du måste ha iphone eller ipad förstås, men de har väl alla? :))

This entry was posted in Menyer, Restaurang, Testade recept. Bookmark the permalink.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/b/d/hyllenstam.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Responses to Pankofriterade havskräftor med svartpepparglaserade morötter och apelsinsmörsås

  1. Mathias Jonsson says:

    Snygg! Men det räcker att bo inne i stan för att kunna köpa färska havskräftor… :)

    • rickardh says:

      Tack!
      Jo jag vet att de går att hitta men tid fanns inte och jag trodde en välsorterad ICA åtminstone hade frysta :)

  2. Godzilla Hårdisksson says:

    Hej! skulle du kunna blogga om hur man kokar kaffe i en perkulator?

Leave a Reply